Selectează o Pagină

Servicii stomatologice complete

Îngrijiri generale, cosmetice și restaurative

Experiență bogată

Tehnologie inovatoare

Experți autorizați

Stomatologie preventivă

Stomatologia preventivă este îngrijirea stomatologică care ajută la menținerea sănătății orale bune. Este o combinație de controale dentare periodice, precum și dezvoltarea de obiceiuri bune, cum ar fi periajul și folosirea aței dentare. 

Stomatologie cosmetică

Stomatologia cosmetică se referă la tratamentul necesar pentru îmbunătățirea sau restabilirea aspectului estetic al dinților, gingiilor sau mușcăturii pacientului. Se concentrează pe culoarea, forma, dimensiunea, poziționarea și alinierea dinților, precum și „zâmbetul” general.

Ortodonţie

Ca adult, indiferent de vârstă, îndreptarea dinților poate schimba viața. Dinții drepți sunt mai ușor de curățat decât cei strâmbi, iar gingiile se potrivesc mai strâns în jurul dinților drepți. Și, desigur, există sporul de încredere care vine cu dinții drepți și un zâmbet frumos.

Albirea dinților

Dintii pot fi pătați sau decolorați din mai multe motive. Dacă doriți să îi faceți mai strălucitori și mai albi, puteți face acest lucru în siguranță. Există mai multe opțiuni din care să alegeți. Puteți vizita medicul stomatolog pentru tratamente de albire sau puteți încerca produse de albire la domiciliu. Deși pot exista unele reacții adverse la albirea dinților, majoritatea tratamentelor convenționale de albire sunt sigure de utilizat atât timp cât urmați indicațiile produsului.

Îngrijire de urgență

Dacă simțiți dureri sau aveți nevoie de servicii stomatologice de urgență, vom stabili o întâlnire cât mai curând posibil. Suntem bucuroși să vă ajutăm dacă aveți o urgență dentară – indiferent dacă sunteți pacient nou sau nu. În cele mai multe cazuri, vom putea să ne acomodăm cu programări de urgență sau să ofere o programare în aceeași zi, cu toate acestea, programările pentru ziua următoare sunt ocazionale necesare

Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt o alternativă posibilă la proteze sau punți pentru dinții lipsă. Aceste implanturi, realizate din oțel de titan, sunt rădăcini artificiale introduse în maxilar pentru a înlocui rădăcina dinților naturali, care a fost deteriorată sau distrusă. Acestea acționează ca o ancoră pentru a menține restaurări artificiale în loc.

Îngrijire dentară pentru întreaga familie 

N

Îngrijirea adulților

N

Îngrijirea copiilor

N

Orthodontic Care

Suntem dedicați zâmbetului tău

Considerăm că vizita la stomatolog nu ar trebui să fie înspăimântătoare. Dimpotrivă – poate fi plăcut. Primim cu drag fiecare pacient și ne străduim ca pacientul nostru să iasă din clinică cu un zâmbet frumos și sănătos. Dentiști foarte experimentați și pricepuți vă vor oferi toate serviciile necesare în clinica noastră primitoare și modernă.

 

O mai bună îngrijire a zâmbetului tău

este misiunea noastră

Așteptăm apelul dvs. pentru o programare.

+40 771 648 568

+40 248/214003

Banu Mărăcine, Bl. D5A, parter, Pitești, Argeș

dentamed.2005@yahoo.com